I’m gonna hide myself away; but I’ll come back again someday

By , 2011/09/03

Det har aldrig legat för mig att plocka upp trasiga bitar och limma ihop dem och säga till mig själv att lagat gods är lika bra som nytt. Det som är trasigt är trasigt – och jag vill hellre minnas det sådant det var, när det var som bäst, än laga det och se de trasiga ställena så länge jag lever. Kanske, om jag var yngre… Men jag är för gammal för att tro på sådant sentimentalt prat som nya tag och börja om från början. Jag är för gammal för att ta på mig bördan av den ständiga lögn som det innebär att leva älskvärt bland brustna illusioner. Jag kan inte leva med dig och ljuga för dig, och jag kan med all säkerhet inte ljuga för mig själv. Jag kan inte ens ljuga för dig nu. Jag önskar att jag kunde bry mig om vad du tar dig till eller vart du tar vägen, men det kan jag inte…

Fluuuöööh. Hade en väldigt givande terapisession med mig själv igår natt. Nu när våran enda riktiga vän har tagits ifrån oss, så måste jag och självkontrollen inse att, at the end of the day, så har vi bara varandra. Idag är den första dagen i resten av våra liv. Triumfen väntar runt hörnet, med TRE(!!!) schackvinster i bagaget mot en himmel som har nummer sju, inget stoppar oss nu! Med dessa bevingade ord tar ingentingatt.se – lite otippat, det måste ni ändå ge mig! – farväl. Vi har varit tillsammans i över fem år nu, det är dags att gå vidare. It’s been good knowing ya!

So long, and thanks for all the fish! DARCY OUT!

(för Anna 2.0, vänligen leta här)

VN:F [1.9.3_1094]
-3 3

2 svar på “I’m gonna hide myself away; but I’ll come back again someday”

  1. Sanna says:

    Say whaaaaaaaaat?? Vad kom det här i från? och varför? och BY GOD varför har du inte sagt nått? It cannot be true!!!

  2. Manis says:

    Jag tror jag slutar med internet nu. Men det kanske är sunt!?

    Jag undrar, rent hypotetiskt alltså, om det är creepy att göra en print-on-demand-bok av någon annas.. jag menar annans blogg ba för att den är så bra? Kul? Läskigt? Hedrande? Kalla kårar?

Svara på