Good friends do tend to make you smile

By , 2011/08/31

HAHA! The honk man är så jävla rolig. True, när Måns bad mig komma på ETT ENDA exempel på denna komiska storslagenhet i fredags, så satt jag bara med en gapande fiskmun som öppnades och stängdes helt hjälplöst i typ trettio minuter utan att ett  ljud lämnade mina läppar. Men!

Jag: “Jag blev förresten erbjuden ett jobb som “DIT” – jagharinteensusningomvaddetbetyder – på en fyra veckor lång filminspelning i… lyssna på detta… Madrid!!! Helt sjukt, ju! Jag kände mig så fruktansvärt okvalificerad att jag inte ens brydde mig om att svara.”

Han (tog omedelbart på sig den där allvetande sektledarrösten som är hans signum, och började predika högt ur första schablonevangeliet): “Du tänker alldeles för mycket.” (efter 14 schackförluster i rad mot datorn på svårighetsgrad 2 av 10, så är vi nog alla rörande överens om att så inte är fallet) “Du borde bara kasta dig ut i blindo istället! Ta lite risker! Precis som…”

Jag: “… du, menar du? De där vanskapta tänderna skvallrar ju iofs om ett och annat platt fall med ansiktet före från en väldigt hög höjd, men…” (sa jag kanske inte, men det var i alla fall andemeningen av de ord som tyvärr ebbade ut i ett osäkert mummel)

Han (exakt samtidigt, med en drömsk beundran i rösten): “… Rango! Cowboy-ödlan i vilda western!”

??? You talkin’ to me?!

Det är det som är så jävla roligt med The Honk man. Det går aldrig att förutse vilket sorts komplett nonsens som ska lämna hans läppar härnäst. En rödlätt Karl Pilkington! (Satt precis och såg om en gammal Kung av Kart-video medan jag borstade tänderna. “Förra gången sopade jag banan totalt och vann tre…” (varpå han pausar och stolt håller upp två fingrar, innan det tredje långsamt vecklas ut, alldeles för sent.), HAHAHAAAA)

Självinsikt, thy name is Honken!

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Svara på