They say it’s your birthday

By , 2011/08/27

Snorreman fyllde år i tisdags. Hans 29-årsdag är i alla fall vad jag tror flöt förbi i periferin när jag var upptagen med att goffa i mig bakelser. Hur jag på egen hand lyckades roffa åt mig fyra bitar av en sexpersonstårta är en hemlighet jag tänker ta med mig till graven. Oh commandor! Isn’t the wedding marvellous? Oh I shouldn’t… I mustn’t…!

“Ack! Jag driver min son till alkoholism!” ropade Helén med en självkritik som totalt måste ha missat tåget när generna skulle vidare till hennes son. Nu får hon ursäkta, men jag har sedan flera år tillbaka roat mig med den sortens psykologiska terror som driver män till flaskan, och hon kan faktiskt inte komma in i ett sånt här sent stadie och försöka sno åt dig en bit av den äran! Also, Helén said some bad things about alcohol, and she really ought to take some of it back ’cause remember all the good it did everyone in Borta med vinden? (Nej jag har inget minne av att Ella föddes som en hårlös liten apa och blev helt efterbliven för att Scarlett drack som en fisk under hela graviditeten. Tyst me sej! Trappscener och sprit kan inte existera utan varandra!!!)

Han fick även två muggar…

… Keith Richards självbiografi…

… Uniteds nya bortaställ…

… Hofnerbasen…

… och strumpor, kaffe och en tipskupong! Perfekta presenter! Efteråt såg jag mig omkring med en besviken, lite vilsen, blick och sökte rummet efter ytterligare ett paket eftersom jag klart och tydligt hade sagt att han “mest av allt önskade sig en liten sheltievalp”, men jag befarar att  denna hjärtskärande gest endast misstogs för en innerlig tårtsaknad. Innan gästerna anlände sade Snorre (med en melankolisk not i rösten) att “det här var faktiskt första året som han inte kände sig överdrivet nyfiken och förväntansfull inför presenterna”, men som ni ser var det ett tal som lurade ca: ingen. Har i själva verket inte sett någon bete sig så uppspelt och extatiskt över ett par inslagna paket sedan:

“Great. I was wearing a carpet.”

Obligatoriskt kort.

Princess cards she sends you with her regard…s
Hur (jävla) mycket fyller du egentligen? En miljard?
Tjugonio år gammal – min unga, virile pojkvän har bytts ut mot ett gammalt fossil!
Jag skulle vilja resa tillbaka i tiden med dig, men det skulle väl kräva en bärgningsbil…

“Invånarna” spenderar tid med både adelsmän och internettjejer,
och fler därtill – kom igen, du sitter ju inne på några av dessa grejer!
Uppfinningsmässigt sett är den allmänt erkänd som ständig nummer ett,
slut på smulor från smörgåsbordet av ledtrådar – du äter dig mätt.

Två helt olika typer av fokus! Jag kan inte med ord börja beskriva hur smickrad jag blev över att Snorre trodde att jag ansåg att “uppfinningarnas nummer ett” var antingen kylskåpet eller spisen.

Vad puttenuttigt… MEN DET ÄR FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!

Nu när du är så gammal får du börja omvärdera saker och ting,
spegeln blir din fiende och bästa vännen insändarsidan i en morgontidning.
JB är din sista räddning, hans metod är erkänt svårslagen,
jag råder dig att besöka hans salong minst åtta timmar om dagen.

Nu är jag rädd att jag varit så
där klassiskt Anna-självisk igen.
Jag vill ju bara att du ska förstå
varför jag älskar min rödhåriga vän.

Det är trots allt insidan som räknas eller hur?
Även det artigaste intresset premieras, om du har tur.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Svara på