Flushing meadows

By , 2009/02/14

Gud. Sitter på Stockholms Centralstation och behöver desperat uppsöka en toalett. Brukar inte vara fullt så vulgär about it, men jag har sedan länge passerat allt hopp om att kunna sköta den här affären på ett snyggt och diskret sätt. Som det är nu gäller det bara att fortsätta sitta här med benen i kors och balansera på dessa mystiska stolar  som bara måste vara någon galen designers syrapåverkade Frankensteins monster-vision, till dess att en flock hemlösa alkisar passerar som jag diskret kan smälta in bland. Har redan haft ett par intressanta spekulanter under de här 45(sic!) minutrarna, men ännu har inte någon lyckats infria minimumkravet av sunkighet.

Yes, ladies, I am blaming her period. Granted, it’s the worst period ever. Although frankly, not by all that much…

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Svara på