I like you very much, just as you are

By , 2011/07/25

Mjaha. Då har man precis sett färdigt Bridget Jones dagbok för miljonte gången, jag ger min prioriteringsförmåga A+! Fan vad bra den är förresten, fick fjärilar i magen ca var fjärde minut, drämde näven i väggen och morrade “För bövelen, den mr Darcy!” stup i kvarten, och drabbades av en oemotståndlig lust att throw caution to the wind och stänga av telefonen, skjuta upp  Stockholmsbesöket på obestämd tid, bränna alla pitchar, och istället plöja igenom hela Stolthet och fördom igen. Har inte ens börjat packa  än (däremot har jag och Snorre skrivit på varsitt gymkontrakt idag och sedan firat den historiska händelsen med en Pollypåse), och  tåget till Stockholm går ifrån Lund vid 9 imorgon bitti. Om vilda hästar har kunnat släpa mig ur sängen innan kl 11 en enda gång under hela semestern? Nuuuuueeer. JÄTTEBRA.

Snorre häromdagen: “Okej, okej, jag släpper väl in en sheltie i lägenheten då… när du väger 60 kilo!!!” (Han använde samma hånfulla, triumferande ton som om han avslutat med “when pigs fly!!!”, men jag accepterade omedelbart dealen utan att blinka… Varpå allt blod ögonblickligen lämnade Snorres ansikte, och han blängde stucket på mig som om jag lagt på mig en tvåsiffrig övervikt under femton års tid med flit, bara för att lura honom i denna fälla.)

Häromnatten drömde jag att jag köpte fyra stycken valpar, och satt i baksätet av någon bil med famnen full av ulliga små individer och ett hjärta som höll på att explodera av kärlek. Sedan tänkte jag: “Ssss… det var 50 000 spänn det. Och jag som inte ens har någonstans att bo… Hur tänkte du här?”  Strax efteråt vaknade jag med ett ryck, och sedan det ögonblicket har den biologiska klockan fan tjutit som om ryssen är på väg.

Mailade förresten uppfödaren igår kväll och ställde lite frågor, och jag måste säga att allt känns förbannat bra. Som pricken över i:et har jag även bestämt mig för vad den lilla damen ska heta nu! :D

I have been meditating on the very great pleasure which a pair of fine eyes in the face of a pretty woman can bestow.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Svara på