So say goodbye it’s Independence Day

By , 2011/07/18

– Vill du vara god och lämna detta rum?

Han makade sig nonchalant mot dörren med det ena ögonbrynet retsamt lyftat. Hur kunde han förolämpa henne så grovt, tänkte hon med vrede och smärta. Han sårade och förödmjukade henne för sitt nöjes skull, och hon skar tänderna, när hon tänkte på hur hon längtat efter att han skulle komma hem, allt medan han var drucken och i slagsmål med polisen i en bordell.

– Försvinn ur detta rum och kom aldrig tillbaka. Jag har sagt dig det en gång förr, och du var inte tillräckligt mycket av en gentleman för att begripa det. Hädanefter ska jag låsa min dörr.

– Det behövs inte.

– Jag kommer att låsa den. Så som du bar dig åt häromnatten – så full, så avskyvärd…

– Å nej, älskling! Inte avskyvärd, vad? (HAHA)

– Försvinn!

– Var inte orolig. Jag går. Och jag lovar att jag inte ska besvära dig mera. En gång för alla. Och jag har tänkt säga dig att om mitt infama uppförande var för outhärdligt för att du skulle kunna bära det, så kan jag ge dig skilsmässa. Ge mig bara Bonnie, så ska jag inte vägra det.

– Jag skulle inte drömma om att vanhedra familjen med en skilsmässa.

– Du skulle vanhedra den kvickt nog om Miss Melly vore död, eller hur? Jag blir yr i huvudet av att tänka på hur fort du skulle låta skilja dig.

– Vill du vara god och gå!

– Ja, jag går. Det är det jag kom hem för att säga dig. Jag far till Charleston och New Orleans och – ja, en ganska lång tripp. Jag far i dag.

– Å!

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Svara på