You may say that I’m a loser, I won’t say that that ain’t true

By , 2008/06/26

Tss. Vem behöver vuxenpoäng när man har sex utgåvor av Borta med vinden och tre av På spaning med Bridget Jones?! Herregud, vem behöver pengar, utbildning, lycka, vänner eller kärlek för den delen, när man har sex utgåvor av Borta med vinden?! Tyvärr ser det ut som om Scarlett har tagit Skaparens namn i sin kryddstarka vokabulär (“Guds nattskjorta!!!”) en gång för mycket, ty herrens ögon tycks ha smalnat av ogillande och ett bekymrat “tut tut tut” sägs ha lämnat hans hånflinande läppar innan han sturskt sträckte sig efter samma överblivna, “stringy shit” som han sedan skulle komma att tillverka harkrankar av, och stämplade fast det på hennes huvud.

200806262.jpg

“Thou shall have a son, and thou shall calleth him Donald Trump.”

Hmm. Scarletts vedervärdiga ogräshår leder i alla fall – trots att jag känner en märklig samhörighet – till att den här utgåvan får bli mitt officiella rese-ex, så den kommer glatt att hivas under svettiga armhålor, bläddras igenom av fettiga fingrar, samt genomlida såväl bitande kyla, regn och blåst som strålande solsken för en lång tid framöver. Men det gör ingenting, för…:

“Min älsklingsbok, påstår hon – har inget minne av den – och den handlade om att småbarn får en leksak som de älskar mer än alla de andra, och när pälsen är bortnött och stoppningen har sjunkit ihop och delar fattas så tycker barnet fortfarande att det är världens finaste sak och vill absolut inte skiljas ifrån den.

‘Det är så det är när människor verkligen älskar varandra’, sa mamma när vi åkte ner i hissen på Debenhams. Hon viskade som om hon bekände någon vidrig och pinsam hemlighet. ‘Men du förstår, älskling, det blir aldrig så med dem som har vassa kanter eller går sönder om man tappar dem eller är gjorda av dumma syntetmaterial som inte håller.'”

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

2 svar på “You may say that I’m a loser, I won’t say that that ain’t true”

  1. Magnus says:

    Precis! Och framförallt; vem behöver vuxenpoäng och kärlek och ömhet när man har en skivsamling större än Morrisseys ego?

    Fan vad miserabel jag är.

  2. Sören says:

    Och här fick jag kritik för min lista, bara för att mötas av tre versioner av Bridget Jones dagbok? Ack Ack Ack! :o)

Svara på