Utvärdering av Den otroliga vandringen

By , 2010/04/28

shadow

Okej. De första femton minutrarna var jobbiga, I’ll give you that. På så många plan. Inte nog med att skämten gick ut på att hundar glufsade i sig bröllopstårta och katter sa “cats rule and dogs drool” – mazarinen jag  gav bort till Hannes (i en akt av okaraktäristisk givmildhet) visade sig vara min sista. De sista trettio-fyrtio minutrarna grät jag. Non stop. En konstant, strid ström av tysta tårar över hundars lojalitet i allmänhet och Shadows i synnerhet. Snacka om att ge den sentimentala dårskapen ett ansikte. Vet ni vem jag saknar förresten? Just det.

gulli

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Ett svar på “Utvärdering av Den otroliga vandringen”

  1. Sanna says:

    HAHA åh gud vad dom asdåliga skämten kommer tillbaka till mig nu “cats rule, dogs drool!” haaaaaaha. Men disney/barn/djurfilmen är ju till 70% moralkakor och skämskudde-scener, men där emellan kan man hitta några glimtar. Fan vad du kommit i bloggartagen förresten.

Svara på