Kiss kiss bang bang

By , 2010/02/01

kiss-kiss-bang-bang-4_000

Ja hallå, är på Göteborgs filmfestival. Såg en SJUKT bra film igår, Kiss Kiss Bang Bang med en Robert Downey Jr utan den löjliga Iron man-mustaschen. Min livmoder ger den fem skengraviditeter av fem möjliga. Mackan och Patrik var lite skeptiska till en början, men sedan mitt pekfinger smattrat mot taglinen “Av mannen bakom ‘Dödligt vapen'” tillräckligt många gånger (eller rättare sagt, sedan den latinamerikanska Joe Pesci gjort sitt inhopp) så dröjde det faktiskt uppemot åttio minuter innan båda två låg och sov…! Nä allvarligt talat, den var skitrolig. Se! Tråna!

Dessutom har jag och Hannes börjat klämma ett par Klovnavsnitt varje förmiddag, tack vare nyckelstrul som gör det typ omöjligt för oss att lämna lägenheten (tack vare jävla Johanna Klumpeduns). SJUKT kul! Sen är det ju dessvärre så att jag inte borde få vistas bland vanligt folk utan min övervakare, men det är ju en helt annan historia… Det var bara att lämna anseendet i dörren, som vanligt. Åhhh…!!!

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

3 svar på “Kiss kiss bang bang”

 1. Manis says:

  Anna jag älskar dig, du är ett cheni:
  “Min livmoder ger den fem skengraviditeter av fem möjliga.”

 2. Ann Veal says:

  :D Jag var ganska nöjd med den själv, MEN kan ändå inte ta någon cred. Det var mina hormoner som stod vid rodret heeelt och hållet at the time.

 3. Mikael says:

  Haha, se var man kan landa om man slögooglar på Kiss Kiss Bang Bang.

Svara på