Och så var det med den saken.

By , 2010/01/02

Har under en längre tid gått och brottats med planer på att köpa en ny digitalkamera till mig själv, då den förra mötte sitt slutgiltiga öde i mina oförsiktiga händer för några månader sedan. Och när julhelgens pokeraktiviteter försedde mig med 2200 kronor så uppstod det ju plötsligt ett rätt ypperligt tillfälle att slå slag i saken. Sen tänkte jag “Men vad i hela fridens namn ska jag med en kamera till egentligen? Jag är ju rätt så ful”, och så blev det såhär istället:

 

41740

 

50054

 

54315

 

73816

 

44508

51Bo4iDq2UL._SS500_

 

 

TheSting_slv

 

2024684-origpic-b635cc

 

73542

 

 

313440

 

313583

 

11404802x

 

draft_lens3513602module72663891photo_1259995730Sherlock-holmes-collectio

77787

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

19 svar på “Och så var det med den saken.”

 1. Anton says:

  OOOOOOOOOH CARNIVALEEE OCH SKITTLES SOUR.
  Var det början på det nya året? HAHA

 2. Anna Tyranna says:

  Anton: :D You showed me the way, God, and for that I am eternally grateful. I saw the light, and saw that it was good. Och off the record så lägger du inte beslag på nån utav de här, mr Slarvpelle!

 3. Manis says:

  Brukar fundera på: hur vissa väljer Jelly beans framför Skittles?!?!?!?!?!

  Och vafan, är det en cylon-docka i hörnet? En riktig?

 4. mikaelf says:

  KISS KISS BANG BANG! Did your father love you? I don’t know. He used to beat me a lot, maybe he spelled it in morse code some time. Eller nått sånt! WOHO!

 5. Anna Tyranna says:

  Manis: Det har jag förvisso aldrig funderat över, men bara för att jag inte visste att någon sådan händelse tilldrog sig!!! FY. for. den. lede! Hahaha. Do you have a boyfriend? A real one?

  I have, Manis. I have. And he’s perfect. Nej men det är tydligen en “Superbox med actionfigur”, som Lilbo skrattade åt och dömde “det är på gränsen”


  Mikaelf:
  HAHAH!!! Ohhh den här filmen kommer jag att Älska!

 6. mikaelf says:

  Haha ja, och det är inte ens början på det roliga! :D SMSa när du sett den!

 7. Anna Tyranna says:

  Jag har inte ens ditt nummer efter telefondöden, släng iväg ett sms först du så lovar jag att fyra iväg ett under eftertexterna. :) Men leveransen dumpas i Helsingborg så det kommer att dröja minst en vecka! Oooo jag riktigt ryser av välbehag inför denna Robert Downey Jr-frossa. Se Sherlock Holmes och sms:a in return!

 8. mikaelf says:

  Redan sett, way ahead of you! :D Såg den på premiären! Ett sms är på väg!

  • Anna Tyranna says:

   Men!!! Jag såg den också på premiären!!! 18.30, var du där? Väntar spänt på sms:et!

   • mikaelf says:

    Näe, jag jobbar lite senare! Tror JAG?! Ska kolla kvittot!!!

   • mikaelf says:

    Jag var där 18:30 också! Det var visst dagen innan vi körde igång med tentaplugget och jag tillät mig ha ett liv utanför pluggandet! Rad 7, ganska centralt, något till höger (the way I like it)!

   • mikaelf says:

    Ska jag verkligen SMS:a? Kan ju låta dig göra lite detektivarbete och leta rätt på mobilnummret själv! :D

    • Anna Tyranna says:

     Men hitta.se bedriver en kampanj för att motarbeta mig, jag har aldrig hittat ett nummer där!!! Dessutom går mitt enda detektivarbete just nu ut på att kartlägga en väg in i RD jr:s hjärta, då vill jag banne mig få såna här saker gratis! Ska vi se ska vi se ska vi se, jag och Sanna satt på plusstolarna i sal 4, ganska centralt. Ringing any bells? FATTA TELEFONEN, JAG VILL VETA VAD DU TYCKTE!

     • mikaelf says:

      Fatta vilket antiklimax det blev nu, jag fattade mobilen bara för att se den hånfulla ikonen som indikerar att min batteristyrka nått en procent som överensstämmer med den temperatur som vatten fryser. Jag såg inte skymten av er, men jag hade ögonen på den stora skärmen mestadels. Tips: testa, you will find me! :D Jag bor mitt i stan.

      • Anna Tyranna says:

       Antiklimax indeed, but great things comes to those who wait. :D Hahahaha så HIMLA typiskt dig att skicka jävla pi-decimalerna, jag förstod Direkt att det var du! Mitt inledningssms till dig (som nu aldrig blev av, men ändå) hade iofs lytt “Scarlett O’Hara var inte vacker, men det var en sak, som männen inte lade märke till, då de väl fångats av hennes tjuskraft” (Hon är förtjust i kommatecken, that one)

       • mikaelf says:

        Självklart :D Pi kom spontant!

        Haha! Ge mig boken så läser jag den. Ge mig inte boken och jag kommer aldrig någonsin att läsa den! How’s that one for a threat?! :D

        • Ann Veal says:

         That’s just about the best threat I’ve ever heard, jag ska gladeligen betala 8000 i frakt och dumpa boken i brevlådan!

         • Ann Veal says:

          (Jag vet inte med dig, men börjar rutorna inte bli väldigt små vid det här laget? Liksom, väldigt, VÄLDIGT små?)

Svara på