Kung av Kart

By , 2009/12/11


Jag och Honken är ju ett par riktiga virtuoser när det kommer till att hålla låda på det här viset. Han tragglar sig igenom “omgånga- det kommer alltså vara… avgöras… i 25 omgångar. Vinsten kommer… alltså 25 omgångar… bäst-först… har en spelare 13 raka så har han ju vunnit. Eeehhh… Det är ju… ju bäst av 25″, och jag vulgoskrattar som en annan… en annan slamsa (!) och kan inte avsluta en mening om mitt liv så hängde på det. Men spela Mario kart, det kan vi!

OMGÅNG 1: Jonas 142 Anna 138

OMGÅNG 2: Anna 140 Jonas 135

OMGÅNG 3: Anna 146 Jonas 132

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

4 svar på “Kung av Kart”

 1. Honk says:

  haha! vilken slödrig video. Men kul är det!
  så jävla synd att jag hitta tilten i den 3:e omgången 146-132!

 2. Manis says:

  MENÅH *söt*

 3. Manx says:

  Det här hyllar jag.

 4. Anna Tyranna says:

  Honk: Vad kan jag säga? 14 poängs skillnad är riktiga skamsiffror, det är mer konstigt än vanligt att du överhuvudtaget vågar visa dig utomhus. Men att du ens gick med på att sätta din värdighet på en sån här turnering mot mig, det är lika huvudlöst som att gå all in med 2-7 os.

  Manis:
  Säg inte sånt så att han hör dig! Det får förödande följder för hans ego.

  Manx:
  Jag hyllar att du hyllar!!! Du vill inte spela nån omgång? Halva syftet (eller snarare hela, när vi upptäckte hur osmickrande vi framställde oss själva) med den här videon var nämligen att värva nya utmanare som anser sig värdiga att take us on!

Svara på