My head is filled with things to say

By , 2009/09/27

Andra fina grejer just nu: 

 

LillBo sms:ar:

Nu har jag gått igenom hela spaced. Den e för fin. Man bara myser för det e så härligt nördigt. Kram från en nörd till en annan…

LillBo säger:

men verkligen, du måste kolla på hela spaced, det känns verkligen som VÅR serie, svårt att se någon annan jag känner som skulle kunna uppskatta den som du

LillBo säger:

jag menar, brittisk humor och nörderier för hela slanten

 

Beatles rockband. Ray Davies nu på fredag. Preliminär Mario Kart-kväll på lördag. 8-millimetersinspelning den 10 och 11:e. Robbie Williams live från London på bio den 20:e. Höstfest + maskerad den 22:a. Steve Earle i Malmö den 28:e. PEPPEN!

 

Det enda som egentligen drar ner betyget är den pågående Fanfiction-torkan. Eller vad sägs om sådana taglines som “Set in 2009. Rhett Butler is a player. Go figure. Scarlett O’Hara is miss independant, who does not want her heart fooled with. But what happens when love takes over?”  och “Someone has kidnapped Scarlett while she is visting Charleston? Rhett only has 72 hours to find her alive or it means the worst. While Rhett is looking for Scarlett the clock is ticking for her”. Suckkk.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Svara på