Kivikresans balla och handtralla

By , 2009/09/03

Balla:

 

200909031

 

Mackan. När jag trött och grinig stapplade nedför trappen för att ta itu med det otacksamma jobbet att förbereda frukost till ett gäng bakfulla klasskompisar som ändå inte hade några som helst planer på att kliva upp inom de närmsta tre timmarna, så råkade jag nästan snubbla över Mackans sovande form på golvet.

 

“Vad gör du?”

 

“Åååååååååååhhhhhhh… Jag är så JÄVLA full… Uöööhhh… Mummel mummel… Stööön…”. Sedan började han vrida och vända på sig på golvet likt en osalig ande (samtidigt som han gnydde som Prins John i Robin Hood när han försöker nå tummen med munnen), och upprepade ynkligt “Vart är min huvudkudde?” likt ett mantra. “Vart? Vart? Vart?” mumlade han hjärtskärande och sedan tycktes han plötsligt finna ro igen, för rörelserna upphörde, han andades ut ett belåtet “aaaaahhhhh…” och föll återigen i omedelbar sömn. Jag iakttog spektaklet med en skeptiskt rynkad näsa, skakade på huvudet, klickade med tungan, och tänkte att där var fan i mig ingen huvudkudde på golvet där han låg.

 

… men det var innan jag upptäckte att ett jäkla jojosnöre stack fram under hans bakhuvud, hahaha!

 

200909032

 

Sebbe. Så jävla skönt med människor som,  istället för att luta huvudet på sned och fråga “Men hur är det? Berätta!” med ett medlidsamt uttryck när man är lite nedstämd, drar fram en stol och berättar sjukt roliga isbjörnshistorier ur Mighty Boosh. 

 

Paolo. Först gillade han The Beatles. Sedan sa han “Åh, det här måste vara ifrån Darkness-plattan!!!”  när jag smackade in ett gammalt kassettband med typ Streets of fire i bilstereon på vägen hem. Ja och lite senare sjöng han med i Rosalita för full hals. He’s in my good books nu, så att säga.

 

Fredrik. Bara för att vi lekte såna där “En man kastar sig ut genom fönstret för att ta självmord, men halvvägs ner hör han hur telefonen ringer och ångrar sig. Varför?”-gåtor i bilen, och han  lyckades väva in gissningen “För att han bad sin flickvän gifta sig med honom, men hon sa nej” hela tiden. Ja och kanske också för att han sa “Vem är det här? Är det också Bruce?! Det är ju riktigt svängigt!” och trummade med till E Street Shuffle med händerna på ratten.

 

 

Handtralla:

 

200909033

 

Mats. Jag säger som Mr Darcy, “Once my good opinion is lost, it is lost forever”. Och nu har jag ärligt talat fått nog av den rubbade sinnessjukdom som gör att hans leende plötsligt – och helt utan förvarning – goes out like a light bulb, och ögonen är alldeles kalla och döda när han säger något så sjuuuukt elakt och oprovocerat att man inte kan göra annat än att stå och gapa och blinka medan Marcus klappar en lugnande på axeln som om man varit en häst som precis blivit skrämd av en lastbil. Thanks, but no thanks.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

2 svar på “Kivikresans balla och handtralla”

  1. Sanna says:

    Jag har två ord att säga angående den nya layouten… FREAKIN’ AWESOME!

  2. Anna Tyranna says:

    Sanna: Eyyy :D Kul att höra! Nästa gång tror jag dock att det blir en helförändring, den här sidan börjar se lite smal ut med dagens upplösningar. Tvi den tekniska framfarten! TVI! Visst hade du sett filmen förresten? Och “Mary” är plötsligt helt rätt i alla avseenden!

Svara på