Åh sötnos

av , 2010/03/30

Jaha. Nu blir det sådär känslosamt och sentimentalt som det kan bli ibland. Jag varnade er.

Åh, älskade, älskade vän, du är det finaste jag har. Jag saknar dig så mycket att det gör ont! Vi syns snart! (Yesss, ska inte hymla med att jag började gråta som ett litet barn både igår natt – när saknaden slog till med full kraft -, och nu, när jag återsåg de här bilderna från i somras. 13 år på fredag!)

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

India

av , 2010/03/29

The mantle of spinsterhood was definitely on her shoulders now. She was twenty-three and looked it, and so there was no longer any need for her to try to be attractive.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Film

av , 2010/03/29

biobiljett_2299309

Ok. Har kommit över fyra biobiljetter. Vad ska man se ? Eller rättare sagt, jag tänkte se How to train your dragon, Iron man 2, Inception och I rymden finns inga känslor, you got a problem with that? Huh? Well do ya, punk? (Det där sista kändes rätt löjligt, det medger jag.)

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Sådärja.

av , 2010/03/28

Inledde morgonen med att slå igång kontorsdatorn, som började tjuta vilt. Hannes och Måns snurrade runt på två tjugofemöringar och stirrade på mig med den sortens blick man vanligtvis brukar återfinna hos travkuskar när deras favorithäst snubblar och bryter benet. Mitt liv passerade i revy framför ögonen på mig och jag greppade vingligt tag om bordet för stöd. Jag har redan planerat att vara utanför rikets gränser när Jonas, som egentligen äger datorn, kommer tillbaka och finner den formaterad utan hans vetskap eller tillåtelse. Men den här plötsliga skendöden,  mer än en månad för tidigt, var ju mer än vad jag hade räknat med.

Sedan såg jag.

“Crises averted!” ropade jag lättat. “Jag hade bara slängt min panpizza på enterknappen!”  Och sedan brände min panna till, som Harry Potters brukade göra när Lord Voldemort rasade. Fast den här gången var det bara “Tragic spinster”-stämpeln som gjorde sig påmind, OCH TUR VAR VÄL DET.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Happ.

av , 2010/03/28

sheildmedlurvas

So we meet again, idiotin… och på den här höga altituden!

Sebbe sa dock något mkt mkt fint igår kväll, som blänkte på min himmel likt iskuber i ett whiskeyglas. Och det han sa var inte ens en tvetydig komplimang i stil med hans vanliga brandtal bakom min rygg “alltså, man ska aldrig lita på första intrycket. När jag såg Anna för första gången tänkte jag ‘vad ÄR det där för en jävla luffarloser? Och nu är vi jättegoda vänner'”, utan the real deal.

Vad?

… Seriöst, vad?

Sluta titta på mig sådär.

Äh, lägg av.

OKEJ HE WAS DRUNK AS A SKUNK och jag tvingade i princip fram det. Men det betyder ju inte att det inte var fint för det!!!

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Ah the kindness

av , 2010/03/26

“Om du är så nördig som jag vet att du är, så kommer du gilla det!” – Måns

So far, so good (avd. “tvetydiga komplimanger är också en slags komplimang… visst?”), men sen imdb:ar man tipset och möts av den här synen. Man ba jaha. Och så dör man lite inombords när man inser att det här alltså är bilden av sig själv som man intet ont anandes projicerar ut till allmänheten. Och då har jag inte ens kommit till det riktigt sorgliga i historien… dvs att jag förmodligen kommer älska skiten.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

YES

av , 2010/03/26

Har, inom loppet av typ fem minuter, gjort följande:

* Ansökt om CSN-bidrag (ca 3 månader försent) Hurra! Inkomster! Jag hade nästan glömt bort att det ordet överhuvudtaget existerade.

* Deklarerat (ca 1 månad för tidigt) Hurra! Den bästa Englandsresan av di alla – check!

* Folkbokfört mig (ca 2 år försent) Hurra! Tänk att få återse alla viktiga brev och räkningar igen! Kort glädje är också en slags glädje!

Är på ett sånt förtjusande gott humör nu att jag måste dela med mig av ett musiktips.  Våra små aphjärnor är förvisso inte tillräckligt utvecklade för att kunna fatta vidden av en sån här melodi under de första trettio genomlyssningarna. Men sen slår den utan förvarning undan benen på en och medan man ligger och krälar på marken och kippar efter luft trots att bröstet exploderat så tänker man: “So there IS a God!!!”. Precis som man gjorde när man äntligen förstod grejen med New York City Serenade och himlen öppnade sig och solen strålade ner på en och världen blev vacker igen och… så vidare, osv.

I give you…  Debris med The Faces. Lyssna med andakt. (Och jag gör inte det här för att ni ska vända er om efter mig och säga “Tack Anna för möjligheten. För visdomen. För skratten”… Jag gör det så att någon, en dag, ska säga: “There goes Anna. I must remember to thank her”.)

84883825

Snyggon.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Hannes ord – vår lag.

av , 2010/03/25

the_chefs

Hannes skickade den här igår och föreslog att jag skulle lägga upp en bild på mina chefer. “Mhm, ahem, jaha, okej!” sa jag och tänkte att jag minsann har sett Farlig förbindelse och vet exakt vart linjen går mellan en platonisk, sund arbetsrelation och fullfjädrat, kvinnligt vansinne. Idag tjuvläste Hannes min mail över axeln och beordrade mig ännu en gång att lägga upp den – fast STRÄNGT. “Okej!” pep jag och kröp ihop i stolen samtidigt som jag lydigt kastade mig över datorn för att göra honom till lags. Så. Här är di. Oskar och Måns. Roliga!!!

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Superprinsen

av , 2010/03/24

superprinsen

Imorrn blir det åka av!!!

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Gangster!!!!!

av , 2010/03/24

Spelar ingen roll att tekniken går framåt med stormsteg, man ser ju fortfarande ut som hej-kom-och-hjälp-mig på alla kort. “Hjälp, jag ser inte skogen för alla ugly trees!” Gjorde bilden svartvit så att man inte ska kunna se att mitt ansikte egentligen är ett flammande stoppljus. Ja och så har jag ätit tvåhundra pizzor  i Stockholm, så att man inte ska kunna se att jag egentligen är smal. MEN ÄR HAN INTE UNDERBAR?!

gangsterrr

VN:F [1.9.3_1094]
0 0