Yippee ki yay!

av , 2008/06/30

Nu drar jag till Göteborg och köar till Bruce! :D Vi hörs om en vecka!

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

I want you so bad it’s driving me mad

av , 2008/06/28

Jag har skickat mina näthinnor på spa under hela dagen:

2008062911.jpg


200806292.jpg

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

All I can think to answer is “Fluuuöööhhh”

av , 2008/06/28

Chrrrrrist! Jag har gjort det igen.

Wigan (WIG-un) n.

If, when talking to someone you know has only one leg, you’re trying to treat them perfectly casually and normally, but find to your horror that your conversation is liberally studded with references to (a) Long John Silver, (b) Hopalong Cassidy, (c) the Hokey Pokey, (d) “putting your foot in it” or (e) “the last leg of the UEFA competition”, you are said to have commited a wigan.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

I believe in miracles since you came along

av , 2008/06/27

Åh Guuud. Fläkta, fläkta, fläkta! Det finns en scen i ett utav de tre Moonlighting-avsnitten jag såg ikväll på jobbet (Whoops! Would you look at the time!) som definitivt kommer att nöta flitigt på dvd-dosans pausknapp imorgon bitti… That’s all I’m saying. 

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

You may say that I’m a loser, I won’t say that that ain’t true

av , 2008/06/26

Tss. Vem behöver vuxenpoäng när man har sex utgåvor av Borta med vinden och tre av På spaning med Bridget Jones?! Herregud, vem behöver pengar, utbildning, lycka, vänner eller kärlek för den delen, när man har sex utgåvor av Borta med vinden?! Tyvärr ser det ut som om Scarlett har tagit Skaparens namn i sin kryddstarka vokabulär (“Guds nattskjorta!!!”) en gång för mycket, ty herrens ögon tycks ha smalnat av ogillande och ett bekymrat “tut tut tut” sägs ha lämnat hans hånflinande läppar innan han sturskt sträckte sig efter samma överblivna, “stringy shit” som han sedan skulle komma att tillverka harkrankar av, och stämplade fast det på hennes huvud.

200806262.jpg

“Thou shall have a son, and thou shall calleth him Donald Trump.”

Hmm. Scarletts vedervärdiga ogräshår leder i alla fall – trots att jag känner en märklig samhörighet – till att den här utgåvan får bli mitt officiella rese-ex, så den kommer glatt att hivas under svettiga armhålor, bläddras igenom av fettiga fingrar, samt genomlida såväl bitande kyla, regn och blåst som strålande solsken för en lång tid framöver. Men det gör ingenting, för…:

“Min älsklingsbok, påstår hon – har inget minne av den – och den handlade om att småbarn får en leksak som de älskar mer än alla de andra, och när pälsen är bortnött och stoppningen har sjunkit ihop och delar fattas så tycker barnet fortfarande att det är världens finaste sak och vill absolut inte skiljas ifrån den.

‘Det är så det är när människor verkligen älskar varandra’, sa mamma när vi åkte ner i hissen på Debenhams. Hon viskade som om hon bekände någon vidrig och pinsam hemlighet. ‘Men du förstår, älskling, det blir aldrig så med dem som har vassa kanter eller går sönder om man tappar dem eller är gjorda av dumma syntetmaterial som inte håller.'”

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

When I’m with her I’m happy

av , 2008/06/26

200806261.jpg

Våran tappra och nyopererade lilla lakritsnos har återvänt hem. Och den förnäma unga damen i fråga är synnerligen indignerad över att hon tvingas gå omkring med en stor och otymplig plasttratt kring huvudet i ett par dagar. Själv kunde jag inte vara lyckligare! :D

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

Oh darling, if you leave me, I’ll never make it alone

av , 2008/06/25

200806251.jpg

Våran älskade hund, vårat lilla hjärta, har livmoderinflammation och ska opereras tidigt imorgon bitti. Det började med att hon stod orörlig i trappen och gnydde i förmiddags, och när jag lyfte ner henne haltade hon långsamt och stelt in i vardagsrummet innan hon föll ihop på mattan… där hon sedan blev liggandes i sex timmar innan vi for till veterinären (som inte hade någon ledig tid förrän då). Jag hoppas verkligen att allting går bra och att vi får tillbaka vår vanliga, spralliga elvaåring igen, för annars vet jag inte vad jag tar mig till.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

In the dumps with the mumps as the adolescent pumps his way into his hat

av , 2008/06/24

200806241.jpg


200806242.jpg


Fräsigaste mössan i stan eller vad?! Och tidigt i gryningen imorgon bitti (och alltså inte vid de fantasitider som jag har klivit upp de senaste dagarna) ska jag bege mig ut till Rusta och köpa tält, liggunderlag, sovsäck och uppblåsbar kudde för 199 kronor inför Bruceköandet. En mer modemedveten varelse än jag hade förmodligen rivit ut sina ögon inför denna blåspräckliga uppenbarelse, men jag tycker bara att det ger en klar bild av det fruktansvärda urtidsmonstret som dvalar därinne.

200806243.jpg

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

I want you so bad it’s driving me mad

av , 2008/06/24

Herregud, vad har jag utsatt min stackars oskyldiga dygnsrytm för?! Två månaders stenhård disciplin har gått förlorad på tre dagar. Det är ju inte klokt. Sitter och fläktar mig framför Richard Burtons uppenbarelse i Så tuktas en argbigga nu igen, och min uppenbara förtjusning dämpas bara en smula av det faktumet att jag fruktar att tFL – mitt egna kött och blod! – inte kommer finna denna håriga gestalt iförd tights, kråsskjorta och puffärmar vansinnigt, knädarrande attraktiv (“Why is there a piece of shoe on your head?” HA HA HA!!!).

200806246.jpg


Var förresten på vippen att beställa hem säsong tre av Sex and the city igår, enkomt för scenen då Mr Big obevekligen stegar fram genom lobbyn, välter omkull en hel vagn med väskor och sänder en hotellbetjänt flygandes genom luften likt en förlorad vante with a flick of his finger, innan han frustrerat sätter händerna för ansiktet med ett “Fuck! I miss you!” och följer efter en vilt protesterandes Carrie in i hissen… Men så kom jag och tänka på en blanddvd jag köpte för typ tre år sedan och aldrig har kommit mig för att titta på, och mycket riktigt var just det avsnittet med på den. Så är jag belåten med mig själv just nu eller vad?! … Jag har bestämt en pausknapp på dvd-dosan att nöta ut imorgon!

200806244.jpg

 200806245.jpg


Fick en sjukt fräsig mössa ifrån New York av Octopussy idag, ni ska få se en bild på den imorgon. :D Min kära stackars fru förresten… Hon bjuder på födelsedagsfika; jag dyker upp en och en halv timme försent, har inte någon present med mig, och utbrister det första jag gör när jag kommer in genom dörren att jag minsann har “saved up” hela dagen för att kunna ge mig i kast med tårtan, varpå jag klappar mig belåtet på den kurrande magen och gnuggar händerna av förtjusning medan stackars Octopussy kastar en enda orolig blick mot sitt stolta bakverk som är menad att mätta åtta personer och inte bara en enda överdimensionerad magsäck, och sväljer hårt.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0

We are all the winners, we are all the best

av , 2008/06/24

Spelade min fjärde fotbollsmatch på sex och ett halvt år igår. Jag var i mitt livs form. Inte på fotbollsplanen, måste ni förstå. Absolut inte på fotbollsplanen. Den enda anledningen till att jag och mina s********* kilon vaggade omkring klarröda som ett stoppljus och lämnade strida svettströmmar i sina spår, var för att tränarna hade hoppats på att den rytmiska gungningen av mitt expanderingsorädda svål skulle försätta motståndarna i en slags hypnotisk dvala… Dessvärre fungerade den taktiken inte nämnvärt, utan det enda som föll i en evig sömn den dagen var de manliga åskådarnas sexlust.

Nej, jag var i mitt livs form av den enkla anledningen att jag rusade tillbaka in i huset tre minuter efter min hastiga avfärd (var sjuuukt försenad till samlingen, men det är en annan historia…) för att hämta, ja just det, fotbollsskorna. När jag otåligt gick och vankade av och an efter matchens slut i väntan på att mina chaufförer skulle duscha, så ropade min ena tränare efter mig att jag hade tappat mina linsskydd på marken. Och när vi så äntligen puttrade hem i den gamla folkvagnsbussen så åkte en vilt tutandes bil upp bakom oss efter ca tio minuter, och genom glaset kunde man se hur den stressade föraren febrilt viftade med ett par fotbollsskor i luften. Jag flinade nedlåtande, mumlade några väl valda ord om folks ansvarskänsla, gav min fotbollsskorsinnehållande ryggsäck en betryggande klapp, rynkade pannan av missräkning och slet hastigt upp dragkedjan för att stirra ner i en mörk, tom avgrund. Hå hå ja ja. Funderar smått på att råka glömma mig själv till träningen imorgon.

VN:F [1.9.3_1094]
0 0